keukens 
 essen,keukens,topkeukens,kwaliteitskeukens,maatwerkkeukens,dressings,maatkasten,inbouwkasten,budgetkeukens,kasten

Lees hier onze reportage uit ECHO

Verdokeukens opent toonzaal in Beliestraat

Keukenbouwer Davy Verdonck nodigt u graag uit voor de opening van zijn toonzaal in de Beliestraat 2c.

Verdokeukens is een klein bedrijf met grote mogelijkheden en biedt een totaalconcept met keukens en dressings die van vloer tot plafond vakkundig worden afgewerkt. “Ik heb reeds 25 jaar ervaring in deze sector, maar een toonzaal had ik nog niet”, zegt Davy Verdonck. “Daar is nu dus verandering in gekomen. Kom gerust op afspraak een kijkje nemen in de toonzaal in de Beliestraat 2c. U ontdekt er alle stijlen keukens, volledig op maat gemaakt en naar uw smaak en budget.”


Titel

Ook voor de doe-het-zelver

Verdokeukens biedt u ook de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. “Wie een echte doe-het-zelver is en er voor kiest om de keuken zelf op te bouwen, kan eveneens bij ons terecht.

U kiest het materiaal, wij maken alles op maat en u installeert uw keuken helemaal zelf.”

Wie liever kiest voor het vakmanschap van Verdokeukens wordt stap voor stap begeleidt in uw uiteindelijke keuze. “Ik kom ter plaatse kijken wat de mogelijkheden zijn. Misschien had u nog niet gedacht om uw keuken anders in te richten dan u oorspronkelijk in gedachten had. Mits enkele kleine ingrepen zijn er wellicht meer mogelijkheden dan u denkt. Zijn hiervoor kleine veranderingswerken nodig, dan pak ik ook die vakkundig aan.”


Kleine toonzaal, grote mogelijkheden

In de toonzaal vindt u alles om een goede keuze te kunnen maken. “Ik bied een ruime keuze aan materialen, kleuren en afwerking. Hier vindt u geen massaproductie maar wordt gekeken naar de persoonlijke noden van de klant.”

Omdat Davy Verdonck alles in eigen beheer doet, kan hij concurreren met grote keukenbouwers en winkels. “Toch lever ik keukens en dressings met hoogwaardig materiaal die perfect op maat en volledig naar uw wens zijn gemaakt.”

Op maandag 11 september en dinsdag 12 september kan u een bezoek brengen tijdens de opendeurdag. Een hapje en drankje zijn voorzien. Tijdens de eerste maand kan u genieten van een speciale openingskorting. MT

keukens essen,keukens,topkeukens,kwaliteitskeukens,maatwerkkeukens,dressings,maatkasten,inbouwkasten,budgetkeukens,kasten